menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Aalsmeer weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Aalsmeer

Een kundige Mediator uit Aalsmeer helpt u graag verder.

Hoe mediators uit Aalsmeer u verder helpen

Een mediator is een onpartijdige bemiddelaar die partijen in een conflictsituatie helpt om weer samen in gesprek te gaan en te zoeken naar een voor beide partijen acceptabele oplossing. Een mediator zal nooit een partij kiezen en zal nooit een oordeel vellen, zoals bijvoorbeeld een advocaat doet of een rechter. Een mediator luistert naar beide partijen en probeert de knelpunten boven tafel te krijgen. Het uiteindelijke doel van een mediation traject is dat er een overeenkomst wordt gesloten tussen beide partijen, en dat zij zelf tot die overeenkomst komen en vooral dat deze acceptabel is voor allebei de partijen. Deze overeenkomst kan wellicht in een rechtsgeldig document worden vastgelegd. Zo kan worden voorkomen dat er later wellicht weer een conflictsituatie ontstaat.

Mediator uit Aalsmeer biedt uitkomsten bij zakelijke conflicten, arbeidsconflicten en familieconflicten.

Conflicten komen regelmatiger vaker voor dan u zult denken. Men kan geen oplossing worden gevonden voor de geschillen die men heeft. Relaties worden slechter en men is niet meer bereid naar elkaar te luisteren. Standpunten verharden. De stap naar bijvoorbeeld een advocaat is in de de meeste van dit soort gevallen gevallen niet nodig.

Bemiddeling bij conflicten zoals mediation ook wel wordt genoemd, wordt sinds de jaren tachtig vaker ingezet en is sindsdien alleen maar in populariteit aan het toenemen. Vaak wordt mediation nu ingezet als de eerste stap naar de oplossing van een conflict.

Men kan de bemiddeling van een mediator uit Aalsmeer onder meer inschakelen voor:

  • geschillen in de relationele sfeer
  • conflicten tussen buren
  • werkgever en werknemer conflicten
  • geschillen tussen afnemer en leverancier
  • andere zakelijke conflicten
  • conflicten tussen de overheid en burgers
205
Klanten geholpen met mediators vergelijken
1.599
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Aalsmeer

Wat mediation in Aalsmeer kost

Het uurtarief voor mediation is anders per mediator. Hierdoor komt het dat de tarieven van mediation ver uit elkaar liggen. De meeste mediators hanteren verschillende tarieven voor het bedrijfsleven en voor particulieren. Het eerste gesprek, oftewel het intake gesprek, is meestal gratis en na dat gesprek zit men nog niet vast aan enige verplichtingen. De mediator zal u vaak in dit intake gesprek het uurtarief mededelen dat u zult gaan betalen en er zal dan ook worden aangegeven hoeveel gesprekken nodig zullen zijn.

Als een mediator samenwerkt met de Raad voor de Rechtsbijstand kan hij of zij voor u bij de overheid een subsidie aanvraag indienen, ook wel bekend als toevoeging. Wanneer u aan de voorwaarden voor de subsidie voldoet, betaalt u slechts een eigen bijdrage. De subsidie is uiteraard afhankelijk van het inkomen en eigen vermogen van de aanvragers. Uw mediator kan u hierover informeren.

De totale prijs van een mediation zijn afhankelijk van het aantal gevoerde gesprekken. Om de partijen die een conflict hebben tot een oplossing te laten komen zijn er over meestal drie tot vijf gesprekken nodig. Wordt men het, ondanks mediation, niet eens, dan kan het conflict alsnog bij een rechtbank wordt voorgelegd. Het opstarten en voeren van een juridische procedure is wel veel duurder dan mediation.

Ben u opzoek naar mediation? Vindt hier een mediator uit Aalsmeer, door uw gegevens in te vullen. U ontvangt dan van verschillende plaatselijke mediators een offerte in uw e-mail waarmee u verder kunt om het conflict tot een oplossing te brengen.

mac
mac
img

Ik ben Peter-Jan ten Hagen, regiomanager in Aalsmeer. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Aalsmeer.

Zoekt u professionele bemiddelaars regio Aalsmeer?

Als u een mediator zoekt, dan is het aan te raden een mediator uit ons netwerk te kiezen. Wil een mediator ingeschreven worden in ons register, dan moet deze aan een aantal vaste kwaliteitseisen te voldoen. U weet zeker te maken heeft met met een zeer ervaren en professionele mediator, als deze is aangesloten bij Professionals Aalsmeer. U kunt er tevens vanuit gaan dat de mediators die bij ons ingeschreven staan, zijn ingeschreven in het nationaal register.

Voorkom een juridisch proces. Bij een rechtszaak is er maar één winnaar; bij mediation komen beide partijen als winnaar uit de bus. U kunt simpel verschillende mediation prijsopgaven opvragen, gewoon op onze site. Op die manier kunt u de mediators met elkaar vergelijken en besluiten met wie u wilt samenwerken. Wellicht de voordeligste? Of kiest u er voor een bij u in de buurt?

Het grootste pluspunt van betaalbare mediators uit Aalsmeer is, dat alle partijen het op den duur eens worden en alsnog een oplossing vinden waar allebei aan gewerkt hebben en waar beide partijen achter staan. Bij een gerechtelijke procedure heeft u maar te accepteren wat de rechter besluit en dat is wellicht niet in uw voordeel.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Aalsmeer te zeggen hebben!

img

Florentijn van der Klis

Het belangrijkste voor mij is duidelijke communicatie. Met de hulp van Professionals Aalsmeer ben ik uitgekomen bij een geschikte Mediator. Ik wil jullie hartelijk bedanken voor jullie hulp!

img

Ottelien Wennemars

Ik ben aangenaam verrast door de service van jullie. In een mum van tijd had ik een fijne Mediator die 100% begreep wat ik wil!

Professionals uit andere branches in Aalsmeer

Let's Talk

Bij Professionals Aalsmeer staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier