menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Aalsmeer weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven Aalsmeer

Een kundige Payroll uit Aalsmeer helpt u graag verder.

Is payrolling in Aalsmeer iets voor uw onderneming

Medewerkers in dienst houdt in dat het goed met uw bedrijf. De zaken gaan dan dusdanig goed dat u het niet alles meer alleen af kunt. Maar er is ook een andere kant van de medaille wanneer u personeel in dienst heeft. U krijgt er ineens een heleboel meer verantwoordelijkheid bij en vooral ook heel veel meer werk. U moet een administratie met betrekking tot de salarissen bijhouden en als werkgever wordt van u verwacht dat u zekere risico’s gaat dragen.

U krijgt als werkgever ook te maken met de kenmerken juridisch werkgeverschap en functioneel werkgeverschap. U bent verantwoordelijk voor alle wettelijke verplichtingen en u zult alle werkgeverslasten moeten dragen als we het hebben over de term juridisch werkgeverschap. Hebben we het over het functioneel werkgeverschap dan hebben we het over dingen zoals medewerkers aannemen en ontslaan, salarissen vaststellen en functioneringsgesprekken voeren. Dus zaken die gerelateerd zijn aan werkvloer. Wanneer we het hebben het juridisch werkgeverschap, heeft dat vooral betrekking op dingen zoals administratieve, juridische en wettelijke verantwoordelijkheden die u als werkgever draagt.

Het functionele werkgeverschap zal gemakkelijk uit te voeren zijn, omdat dit gaat om de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer. Met betrekking tot het juridisch werkgeverschap ligt dit anders. Er bestaan dan risico’s die u als werkgever veel geld kunnen kosten, zonder dat u daar invloed op heeft. Zo bent u verplicht ziekengeld uit te keren als een werknemer langdurig ziek is. Wanneer u een payroll bedrijf in de arm neemt kunt u dergelijke risico’s vermijden. Dan draagt u het juridisch werkgeverschap over aan een payroll bedrijf en personeelsleden krijgen dan altijd tijdig hun salaris uitbetaald.

Wilt u meer informatie over payrolling en vooral welke voordelen dit voor u als werkgever kan opleveren? Bent u met uw onderneming gevestigd in Aalsmeer of daar in de omgeving, dan is het mogelijk om van verscheidene payroll professionals een prijsopgave te ontvangen. In een blik ziet u dan bij welk payroll bedrijf u het minste moet betalen voor de beste service.

259
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
1.599
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Aalsmeer

Professionele payroll uit Aalsmeer

U brengt het juridisch werkgeverschap onder bij een payroll bedrijf zodra u met dat bedrijf in zee gaat. Uw medewerkers krijgen een payrollcontract van het payroll bedrijf. U wordt inlener, wat zal inhouden, dat u alleen het recht houdt op uw medewerkers. Medewerkers kunnen dan niet, zoals bij een uitzendbureau, ergens anders aan de slag moeten. U blijft in dit geval altijd functioneel werkgever.

Wat houdt dit in voor u als ondernemer? Er verandert niets onder uw medewerkers. Uw medewerkers blijven ook gewoon bij u werken en u blijft ook gewoon verantwoordelijk voor alles wat er op de werkvloer gebeurt. U neemt medewerkers in dienst, bepaald de salarisvoorwaarden en hoogte, voert functioneringsgesprekken en ontslaat personeelsleden. Er verandert voor u tijdens de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer eigenlijk niets en ook niet voor uw medewerkers.

Het gegeven dat u geen juridisch werkgever meer bent, omdat uw personeel juridisch in dienst is van het payroll bedrijf, biedt u vele voordelen. U draagt niet meer de verantwoordelijkheid voor de risico’s en over het bijhouden personeels- en salarisadministratie hoeft u zich ook niet meer druk te maken. Het risico op loondoorbetaling bij langdurig zieken, vergoedingen bij ontslag en betaling van verzekeringen, loonbelasting en pensioenen ligt niet meer bij u maar bij het payrollbedrijf.

Lijkt dit voor uw bedrijf en bent u nieuwsgierigbenieuwd naar wat u dit gaat besparen? Vul dan op deze website uw gegevens in, zodat u verschillende prijsopgaven in uw mail ontvangt van payroll bedrijven uit Aalsmeer. Door payrolling wordt u als ondernemer ontzorgt en kunt u veel geld besparen.

mac
mac
img

Ik ben Peter-Jan ten Hagen, regiomanager in Aalsmeer. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit Aalsmeer.

Verhoog uw focus met payrolling

Bent u werkzaam in een sector waar veel werknemers aan de slag zijn met een tijdelijk of flexibel contract? Dan is een payroll constructie bijzonder gunstig voor u. Een meer flexibeler contractduur is bij een payroll constructie goed mogelijk aangezien een payroll bedrijf een NBBU of ABU cao heeft. Na twee jaar tijdelijke contracten moet u een werknemer in vaste dienst nemen, wanneer u deze werknemer zelf in dienst heeft genomen. In de ABU en NBBU cao is deze termijn veel langer. U mag een medewerker maximaal 5,5 jaar op een tijdelijk contract laten werken, voordat u de medewerker in vaste dienst neemt.

Voor u als ondernemer en uw medewerker kan een langere tijdelijke contractperiode heel gunstig zijn. Voornamelijk wanneer uw medewerkers studenten zijn, dan hebben zij geen behoefte om een vast contract te ondertekenen. Toch kunnen zij tijdens hun gehele studieduur verzekerd zijn van een bijbaantje en u kunt middels een langere termijn goede werknemers langer aan uw onderneming binden.

Met payrolling blijft u gewoon volledige de controle houden, maar u hoeft geen personeels- en salarisadministratie bij te houden, hebt geen werkgeversrisico’s en heeft niets meer van doen met loonbelasting, met personeelsverzekeringen en pensioenen. Vraag daarom vlug uw prijsopgaven van verscheidene payroll bedrijven uit Aalsmeer aan, zodat u snel van uw werkgeversrisico’s verlost bent.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals Aalsmeer te zeggen hebben!

img

Quintijn aan 't Kokshuis

Ik ben goed geholpen door Professionals Aalsmeer. Door de super snelle assistentie heb ik meteen een Payroll gevonden die mij met mijn dringende probleem kon helpen. In zee gaan met Professionals Aalsmeer zorgt ervoor dat er meteen een gevoel van rust ontstaat.

img

Eline Hilbers

Na al met verschillende payroll bedrijven samengewerkt te hebben dacht ik, ik zie door door de bomen het bos niet meer, ik schakel Professionals Aalsmeer in. Dat had ik eerder moeten doen, ik kreeg direct een mooi overzicht van verschillende professionals en het maakte het eenvoudig om een partij te vinden die bij mij past.

Professionals uit andere branches in Aalsmeer

Let's Talk

Bij Professionals Aalsmeer staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier